8 meest gemaakte fouten bij beveiligingscamera's

 

In het kader van “ de week van de veiligheid “ worden ondernemers opgeroepen om te investeren in betere camerabewaking. In de praktijk blijkt dat bij vrijwel elke Nederlandse ondernemer een bewakingssysteem aanwezig is, maar dat het vaak onbruikbare beelden oplevert. Zonde natuurlijk. Om de pakkans van criminelen te verhogen, hebben we de meest gemaakt fouten bij het aanschaffen en monteren van een beveiligingscamera set op een rijtje gezet.

Nieuwsbrief OBE KVO q1/q2 2017

Onderwerpen:

  • Nieuwe samenstelling werkgroep KVO
  • Dagschouw
  • Camera in beeld bij politie
  • MKB Nederland en KVO bieden 25 Cyber Risico Scan t.w.v. € 300,- aan.

Download hier de nieuwsflits

Nieuwsflits februari 2017

Onderwerpen:

  • Tijdelijke controle door Team Beveiliging
  • Beheerovereenkomst Groen
  • Vooraankondiging Algemene Ledenvergadering

Download hier de nieuwsflits

Nieuwsflits januari 2017

Onderwerpen:

  • Aanpak van mollen-overlast noodzakelijk! Een gerichte actie wordt tegengewerkt!
  • Bewegwijzering
  • Onderhoud groen

Download hier de nieuwsflits

Safetyfreaks wederom genomineerd voor FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad organiseert voor de twaalfde keer op rij de FD Gazellen Awards. Ondernemingen die de afgelopen drie jaren een omzetgroei van minimaal 20% weten te behalen, komen in aanmerking voor deze awards. Met een groei van 420% in de periode van 2012 tot 2015 heeft Safetyfreaks in 2015 de Zilveren Gazelle gewonnen. Nu, één klein jaar later, zijn we tot onze heugenis nogmaals genomineerd. Dankzij de verhuizing naar de nieuwe locatie in Eindhoven kan deze groei voortgezet worden.


Safetyfreaks houdt groeispurt vast

De meest veelbelovende en snelst groeiende bedrijven van Nederland worden elk jaar genomineerd voor de verschillende FD Gazellen Awards. Safetyfreaks is genomineerd voor de categorie kleine bedrijven in Zuid-Nederland. “Om als jong en innovatief bedrijf opnieuw tot het selecte gezelschap genomineerden te behoren, is een kroon op het harde werk. Bij voorbaat danken wij ons ambitieuze team, trouwe klanten en leveranciers”, stellen compagnons Stephan van Buul en Freek Noordenbos.

safetyfreaks

TWINTIG PROCENT KORTING OP MAANDLASTEN GLASVEZEL

Door Eindhovense ondernemers voor Eindhovense ondernemers. Dat is Glasvezel Eindhoven. In dat kader is er nu een wel heel interessante actie opgezet: twintig procent korting op de maandlasten van glasvezel voor alle leden van de aangesloten ondernemerscontacten.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Glasvezel Eindhoven of neem contact  op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 040 – 303 09 05

Banner2